00:39 05 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Με αφορμή το γεγονός πως δεν έχει ακόμα δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της Επιτροπής, η ΠΑΕ εξαπέλυσε εκ νέου τα βέλη της προς τον υφυπουργό Αθλητισμού

Με ανάρτηση της στη σελίδα της στο Facebook, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταφέρθηκε και πάλι εναντίον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και των μελών της αλλά και του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη για το γεγονός πως δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα η γνωμοδότηση της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό της ομάδας.

Αρχικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπονοεί πως εξαιτίας το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι απασχολημένο εξαιτίας της δίκης των «στημένων» και για αυτό δεν έχει γραφτεί το πόρισμα.

Παράλληλα, επισημαίνει τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης για τον Λευτέρη Αυγενάκη και μελών της ΕΕΑ για το γεγονός πως αργεί το πόρισμα, ενώ τονίζει πως υπάρχει καταγγελία για πιθανή δωροδοκία μέλους της ΕΕΑ.

«Είναι σοκαριστικό το γεγονός πως ένας Υπουργός και τα μέλη του ερευνώνται για κακουργήματα και σε όλους φαίνεται φυσιολογικό, στοιχείο που δείχνει την παντελή έλλειψη αξιοπιστίας της συγκεκριμένης σύνθεσης της επιτροπής.», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τέλος, τονίζεται πως παρότι έχει απενεργοποιηθεί ο Λευτέρης Αυγενάκης, δεν έχουν ακόμα υποβάλλει τις παραιτήσεις τους τα μέλη της ΕΕΑ.

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση υπογραμμίζει πως «τα αποτελέσματα εντός γηπέδου δεν έχουν καμία σχέση με τον ανένδοτο αγώνα, μέχρι της πλήρους διαλευκάνσεως του στησίματος που επιχείρησαν Λευτέρης Αυγενάκης, ΕΕΑ και ο εντολέας τους, εναντίον του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης:
Tags:
Λευτέρης Αυγενάκης, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ΠΑΟΚ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK