19:35 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη για την αναβάθμιση της Λεωφόρου και για το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συνάντηση στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με τους δύο άνδρες να συζητούν για τον Βοτανικό και για την ανάγκη αναβάθμισης των εγκαταστάσεων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι πρόεδρος του Ερασιτέχνης Παναθηναϊκού και ο Περιφερειάρχης Αττικής συμφώνησαν να υπάρξει συστηματική συνεργασία, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης στα δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας.

«Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα»

Ο Γιώργος Πατούλης τόνισε πως η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, τόσο την προσπάθεια κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό, όσο και της ανάπλασης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε πως θα συμβάλει στην προσπάθεια εξασφάλισης στέγης σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και έχει ζητήσει ενημέρωση από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, προκειμένου, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων, να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια συγκεκριμένα έργα».

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί άδικα τόσα χρόνια»

Τέλος, ο Γιώργος Πατούλης κατέληξε λέγοντας: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί άδικα τόσα χρόνια, όλοι μαζί, Πολιτεία, Περιφέρεια, Δήμος και εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουμε να συμβάλουμε στην υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου που θα σηματοδοτήσει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση σε δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κώστας Μπακογιάννης: Πιστεύω θα τα καταφέρουμε με το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Βασιλειάδης: Το γήπεδο του Βοτανικού είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για τον Παναθηναϊκό

Tags:
Δημήτρης Γιαννακόπουλος, περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK