06:28 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με καυστική τους ανακοίνωση οι «ερυθρόλευκοι» επιτίθενται στον Δικέφαλο και στον Ιβάν Σαββίδη σχετικά με την αντίδραση τους στην πρόσαφατη απόφαση της ΕΕΑ.

Μετά το μπαράζ ανακοινώσεων από τον ΠΑΟΚ μέσω Facebook αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασε και αυτή στην αντεπίθεση.

Στην αρχή της ανακοίνωσης της κάνει λόγο για «παραληρηματικούς μονολόγους» του ΠΑΟΚ και του ιδιοκτήτη της.

Τονίζει δε πως πρόκειται «για ένα σχέδιο κατ’ αρχήν δημιουργίας υποτιθέμενων πολιτικών, εθνικών και αθλητικών «αντιπάλων» των ευρύτερων συμφερόντων Σαββίδη», με στόχο την ηθική τους εξόντωση και «τερατώδη ψέμματα, γελοία μυθεύματα και σενάρια για συναντήσεις» στα οποία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό.

Στην ανακοίνωση οι «ερυθρόλευκοι» ισχυρίζονται πως όλα αυτά είναι επικοινωνιακό αντιστάθμισμα στα όσα προκάλεσε η απόφαση της ΕΕΑ «που διαπίστωσε τις απίστευτες παρανομίες της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ».

Επίσης, σημειώνεται πως ο Ολυμπιαός «δεν ακολουθεί ποτέ τους παραληρηματικούς διαλόγους και δε θα συμμετέχει σε επικοινωνιακά παιχνίδια, που υποθάλπουν διχασμό και αποπροσανατολισμό».

Τέλος, επισημαίνεται πως τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν καταθέσει αγωγές εναντίον «όλων όσων τους συνδράμουν σε έναν αγώνα ευτελισμού των θεσμών, που αποσκοπεί στη μη αποκάλυψη των παρανομιών τους».

Σημειώνεται πως δεν πρόκειται να ασκηθεί πίεση σε αυτούς που αποφασίζουν και καταλήγει ότι «η πολυϊδιοκτησία απαγορεύεται και αυτό κρίθηκε ήδη με 4-1 και κανένας Έλληνας δεν πιστεύει το αντίθετο, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα για αυτό!!».

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ: Η κ. Μαρούπα δηλώνει ψευδή γεγονότα χωρίς καμία βάση

Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη παρανόμησαν και πρέπει να υποβιβαστούν και να τιμωρηθούν

Tags:
ανακοίνωση, Super League 1, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK