15:07 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του ματς με τον Παναθηναϊκό εάν ο Δ. Γιαννακόπουλος έδινε το παρών και τελικά δεν θα πάει.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είχε δηλώσει πως θα ηγηθεί της αποστολής του τριφυλλιού στο Ρέντη για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ και ο Ολυμπιακός ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας του.

Μην έρθει ο Γιαννακόπουλος

«Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής. Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο.Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απάντησε στους Πειραιώτες λέγοντας πως σε ένα σύγχρονο δυτικό κράτος, το έτος 2020, η Αστυνομία του Πειραιά και η Διοίκηση του Ολυμπιακού ενημέρωσε επίσημα ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την σωματική ακεραιότητα του Προέδρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εφόσον αυτός παραστεί στον αποψινό τελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

«Η οπαδική τρομοκρατία κερδίζει την Δημοκρατία»

«Ελληνικό Κράτος vs Κράτος του Ολυμπιακού σημειώσατε 2. Δεν έχει υπάρξει στα παγκόσμια χρονικά η οπαδική τρομοκρατία να κερδίζει την Δημοκρατία. Και όμως έγινε στην Ελλάδα του 2020. Με τα όσα μας έχουν μεταφέρει οι άνθρωποι της Αστυνομίας και του Ολυμπιακού, καταλαβαίνουμε πως κάποιοι προετοιμάζονται για πόλεμο και σχεδιάζουν κακουργηματικές πράξεις εναντίον του Προέδρου μας και της αποστολής της Ομάδας.

Αν και θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, τονίζουμε πως ο ύψιστος γνώμονας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι η προάσπιση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας οποιουδήποτε ανθρώπου, είτε φοράει πράσινα είτε φοράει οποιοδήποτε άλλο χρώμα», γράφει μεταξύ άλλων η πράσινη ανακοίνωση.

«Αν πειραχτεί έστω και μια τρίχα να παραιτηθούν»

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι ενημέρωσαν δεν θα παραστεί κανένας από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο αποψινό ματς στον Πειραιά και τονίζουν πως αν πειραχτεί έστω και μια τρίχα μέλους της αποστολής, οι παραιτήσεις των αρμόδιων υπουργών θα είναι το ελάχιστο που θα απαιτήσουν, ενώ οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των όσων συμβούν να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

«Να αποδείξουν πως είναι θεσμοί του Ελληνικού Κράτους και όχι του Κράτους του Ολυμπιακού»

Μάλιστα, ο Α.Ο. καλεί την ύστατη ώρα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το εξαφανισμένο Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Ελληνική Αστυνομία να αποδείξει πως είναι θεσμοί του Ελληνικού Κράτους και όχι του Κράτους του Ολυμπιακού και να υπηρετήσουν τα όσα θα έπρεπε να πρεσβεύουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Για 8η φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης Γιαννακόπουλου - Σπανούλη

 

Tags:
βόλεϊ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK