23:21 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δια στόματος του CEO της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων ειπώθηκε επίσημα πως δεν τίθεται κανένα θέμα ακύρωσης ή αναβολής λόγω του κορονοϊού.

Το μήνυμα που βγήκε από τη διήμερη συνάντηση των ανθρώπων της ΔΟΕ με αυτούς της Οργανωτικής Επιτροπής του «Τόκιο 2020» είναι πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν κανονικά, παρά την έξαρση του κορονοϊού.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω και πάλι πως δεν σκεφτόμαστε ούτε την ακύρωση, ούτε την αναβολή των Αγώνων. Θέλω να το ξεκαθαρίσω», τόνισε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιοσίρο Μόρι, στους αξιωματούχους της ΔΟΕ την Πέμπτη.

Η δήλωση αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα προηγούμενης δήλωσης του Μόρι που είχε πει ότι «ήταν σοβαρά ανήσυχος ότι το ξέσπασμα του ιού θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στους Αγώνες».

Αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνία υπάρχουν 250 διαπιστωμένα περιστατικά του κορονοϊού, ενώ οι Αγώνες είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου.

Στο μεταξύ, διάφορα αθλητικά events έχουν αναβληθεί στην Κίνα, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το Γκραν Πρι της Formula 1 στη Σανγκάη αλλά και μια διεθνής διοργάνωση γκολφ Γυναικών.

Διαβάστε επίσης:

Τόκιο 2020: Πρώτη λαμπαδηδρόμος η Άννα Κορακάκη

Τόκιο 2020: Παραδοσιακή αλλά και φιλική προς το περιβάλλον η δάδα

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK