11:22 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση της ΠΑΕ για προσωρινή αναστολή της απόφασης τονίζοντας όμως ότι δεν είναι δεσμευτική η εισήγηση της Επιτροπής.

Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο για την απόφαση της ποινής που του είχε επιβληθεί για το θέμα της πολυιδιοκτησίας ζητώντας προσωρινή αναστολή της απόφασης.

Τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή
© Φωτογραφία : INTIME Sports/VOLITAKIS STELIOS

Σήμερα το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του ΠΑΟΚ που ζητούσε προσωρινή διαταγή για αναστολή της ποινής (λόγω της σύνθεσης της ΕΕΑ) που του είχε επιβληθεί για το θέμα της πολυιδιοκτησίας.

Από την άλλη, όμως, σημείωσε πως δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ επειδή δεν είναι δεσμευτική η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΕΑ αρχικά είχε εισηγηθεί υποβιβασμό του ΠΑΟΚ. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας τον τιμώρησε με αφαίρεση 7 βαθμών (και 12 στην Ξάνθη), έπειτα και από την τροπολογία που πέρασε πρόσφατα η κυβέρνηση.

Πλέον, η επιτροπή Εφέσεων μπορεί να εξετάσει από την αρχή την υπόθεση.

Το σχόλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασαν με νόημα ότι το Εφετείο δικαίωσε τα όσα έλεγαν περί μη δεσμευτικής απόφασης της ΕΕΑ και άρα η επιτροπή εφέσεων πρέπει να δικάσει στην ουσία της υπόθεσης. «Για το λόγο αυτό άλλωστε το διοικητικό δικαστήριο δεν διέταξε αναστολή της ποινής, όπως κατηγορηματικά αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης». σημείωσαν.

Tags:
Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, έφεση, ΠΑΟΚ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK