12:28 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες και με ελάχιστους επίσημους να δίνουν το παρών θα γίνει την Πέμπτη 19 Μαρτίου (11:30) η Τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε οτι η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (19/03, 11:30) Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή “Τόκιο 2020” θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο λόγω των προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Για την ακρίβεια, το παρών θα δώσει η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ολιγομελής αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων.

Ο χορός των ιερειών στο Στάδιο δεν θα είναι πάνω από 10 άτομα, ενώ παρόντες θα είναι οι δύο Έλληνες λαμπαδηδρόμοι, Λευτέρης Πετρούνιας και Κατερίνα Στεφανίδη, μαζί με δύο Ιάπωνες Ολυμπιονίκες.

Εξυπακούεται πως το Παναθηναϊκό Στάδιο θα είναι κλειστό για το κοινό.

Δικαίωμα παρουσίας από πλευράς ΜΜΕ έχουν: η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ), το Ιαπωνικό κανάλι, το Oλυμπιακό κανάλι (OBS) καθώς επίσης και 20 Ιάπωνες δημοσιογράφοι και φωτογράφοι οι οποίοι θα επιλεγούν από την Οργανωτική Επιτροπή Τόκυο 2020.

 

 

Tags:
Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Τόκιο 2020, Καλλιμάρμαρο Στάδιο, Ολυμπιακή Φλόγα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK