12:29 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Λόγω του κορονοϊού, η εκδίκαση της υπόθεσης της ακριτικής ΠΑΕ για την αφαίρεση των πέντε βαθμών έγινε στην Πειθαρχική της Λίγκας με τηλεδιάσκεψη

Σήμερα έγινε στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω κορονοϊού, η εκδίκαση της υπόθεσης για την αφαίρεση των 5 βαθμών από την Ξάνθη λόγω παραβάσεων στο μετοχολόγιό της.

Ο Άμπαντ στο ΠΑΟΚ - Ξάνθη
© Φωτογραφία : Intime Sports / ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ στην εκδίκαση, που κράτησε πάνω από 3,5 ώρες, δεν παρέστη ο Πανιώνιος, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό.

Τόσο στην Ξάνθη όσο και στον Ολυμπιακό, που είχε καταθέσει έφεση, δόθηκε προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων το οποίο σημαίνει πως η όποια απόφαση αναμένεται να βγει στις αρχές Απριλίου.

Στην εκδίκαση η Ξάνθη υποστήριξε οτι η δίωξη πρέπει να κηρυχθεί απαράδεκτη μέχρι να εκδοθεί απόφαση από το διοικητικό εφετείο, σημειώνοντας πως η ΕΕΑ ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τη μεταβίβαση των μετοχών στις 27/3 και στη συνέχεια η ακριτική ΠΑΕ ενημέρωσε τη Super League.

Ο νομικός της Ξάνθης, Κώστας Χριστοδούλου είπε πως «πουθενά στην υπόθεση δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για μια για εσωτερική διαδικασία της Ξάνθης. Από τον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη, οι μετοχές πήγαν στον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη».

Τέλος, πλην της Ξάνθης όπως έγινε γνωστό και ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταθέσει υπόμνημα για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας έως τις 24/3.

Tags:
εκδίκαση, Super League, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK