23:20 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Σε ένα άδειο Παναθηναϊκό Στάδιο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ολοκληρώθηκε η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε μια τελετή με ελάχιστους προσκεκλημένους πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (11:30), στο Καλλιμάρμαρο η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σε αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020». 

Μέσω video έστειλε μήνυμα ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020» Γιοσίρο Μόρι, ο οποίος είναι πιθανό κρούσμα κορονοϊού.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μπήκε με την Ολυμπιακή Φλόγα στο Παναθηναϊκό Στάδιο και την παρέδωσε στην τελευταία λαμπαδηδρόμο Κατερίνα Στεφανίδη και στη συνέχεια άναψε ο βωμός στο Στάδιο.

Τη Φλόγα παρέδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος στην εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020» Ναόκο Ιμότο, η οποία είναι πρώην αθλήτρια της κολύμβησης και υπεύθυνη εκπαίδευσης της UNICEF στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε πως η Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά από την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση πλήθους στην Τελετή του Ολυμπιακού φωτός στη Σπάρτη αποφάσισε να διακόψει την Λαμπαδηδρομία.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κοροναϊός, κορονοϊός, Ολυμπιακή Φλόγα, Τόκιο 2020, Ολυμπιακοί Αγώνες 2020, Ολυμπιακοί Αγώνες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK