15:39 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Αμερικανική Ομοσπονδία Κολύμβησης της Αμερικής καλεί την Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ να υποστηρίξει την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων εν μέσω της πανδημίας.

«Προτεραιότητα στην υγεία και ευεξία όλων των μελών μας, η Ομοσπονδία της Κολύμβησης των ΗΠΑ αποφάσισε να αναστείλει όλες τις εκδηλώσεις μέχρι τις 30 Απριλίου», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Από τις 17 Μαρτίου, ο Λευκός Οίκος προέτρεψε την παύση σε  συγκεντρώσεις περισσότερων των 10 ατόμων για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, αναφέροντας τον κίνδυνο της εξάπλωσης του κορονοϊού. 

Μάλιστα, η Κολύμβηση της Αμερικής καλεί την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ να υποστηρίξει την αναβολή των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο της Ιαπωνίας, υπό το πρίσμα της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19.

Η επιστολή, υπογεγραμμένη από τον εκτελεστικό διευθυντή κολύμβησης των ΗΠΑ, Τιμ Χίντσεϊ υπογραμμίζει ότι η υγεία και η ασφάλεια των αθλητών του οργανισμού, του προσωπικού, των προπονητών, των εθελοντών και άλλων μελών είναι ύψιστης σημασίας.

Σήμερα, ο πρόεδρος της Σλοβενικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μπόγκνταν Γκάμπροβετς τόνισε και αυτός πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2020 θα πρέπει να αναβληθούν.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Αμερική, Τόκιο 2020, Ολυμπιακοί Αγώνες 2020, Ολυμπιακοί Αγώνες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK