08:16 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Το... σίριαλ με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο συνεχίζεται με τον πρόεδρο της Διεθνούς ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού να ζητάει και αυτός αναβολή.

Ο πρόεδρος της IAAF, Σεμπάστιαν Κόε φέρεται να έστειλε επιστολή προς τον ομόλογο του, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ και του ζήτησε την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων το καλοκαίρι (24 Ιουλίου μέχρι 9 Αυγούστου) στο Τόκιο.

Ο ισχυρός άνδρας της Διεθνούς ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού ζήτησε επίσημα από την ΔΟΕ, να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

«Η ομόφωνη γνώμη μεταξύ των μελών μας είναι ότι η διοργάνωση των Αγώνων, εφέτος τον Ιούλιο δεν είναι ούτε εφικτή ούτε επιθυμητή. Η αβεβαιότητα γύρω από τους Αγώνες, προκαλεί πραγματικό άγχος που μπορούμε να σταματήσουμε συλλογικά. Πιστεύω ότι αυτή η στιγμή έχει έρθει και ότι χρωστάμε τους αθλητές μας αυτήν την αναβολή», φέρεται να είπε.

Στις πιθανές λύσεις του Τόκιο 2020 εν μέσω κορονοϊού μπήκε και η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και να μη πραγματοποιηθούν το προσεχές καλοκαίρι, αλλά όχι η ακύρωση τους και περισσότερο η μετάθεση τους. Τα τρία σενάρια είναι: Το πρώτο είναι να μετατεθούν για το φθινόπωρο, το δεύτερο να γίνουν το 2021 και το τρίτο να διεξαχθούν το 2022.

 

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κορονοϊός, ΔΟΕ, IAAF, Τόκιο 2020, Ολυμπιακοί Αγώνες 2020, Ολυμπιακοί Αγώνες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK