07:58 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η παίκτριας της Ιαπωνίας, Ναόχι Καβασούμι αποχώρησε από την λαμπαδηδρομία που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου στη χώρα της λόγω του κορονοϊού.

H διεθνής ποδοσφαιρίστρια της Ιαπωνίας Ναόχι Καβασούμι έχει ανησυχήσει από την πανδημία του κορονοϊού και αποφάσισε τελικά να αποσυρθεί από αυτήν επειδή φοβάται μην προσβληθεί από τον ιό.

«Λόγω του νέου κορονοϊού, αποσύρω από την συμμετοχή μου στην λαμπαδηδρομία. Πήρα την απόφαση για να μην προκαλέσω προβλήματα στην ομάδα μου και στους οπαδούς μου», ανέφερε στο Twitter. 

Η Καβασούμι είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Ασία αφού κατέκτησε το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2011, ενώ παίζει στην Sky Blue FC στο Νιου Τζέρσεϊ, κοντά στη Νέα Υόρκη.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή με ανακοίνωση της αναφέρει πως με πλήρη συντονισμό και συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Τόκιο 2020, τις ιαπωνικές αρχές και την Μητροπολιτική Κυβέρνηση του Τόκιο, θα ξεκινήσει λεπτομερείς συζητήσεις για να ολοκληρώσει την αξιολόγηση της ταχείας εξέλιξης της παγκόσμιας κατάστασης της υγείας και των επιπτώσεών της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το σενάριο αναβολής.

 

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ολυμπιακή Φλόγα, Τόκιο 2020, Ολυμπιακοί Αγώνες 2020, Ολυμπιακοί Αγώνες, Ιαπωνία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK