09:32 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εν ευθέτω χρόνω, προσδιόρισε η Παγκόσμια Ομοσπονδία μπάσκετ τις αποφάσεις της για τ ο αν θα συνεχιστούν οι διοργανώσεις της και το αν θα γίνουν τα Προλυμπιακά.

«Μένουμε σπίτι» είναι και η προτροπή της FIBA προς τους παίκτες.

Ο πρόεδρος της Χαμάνε Νιάνγκ και ο γενικός γραμματέας Ανδρέας Ζαγκλής τόνισαν πως «σε καμία περίπτωση το πάθος μας να παίξουμε μπάσκετ ξεπερνά τη σημασία του να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των αρχών», σε θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία.

Όσον αφορά στο Basketball Champions League, σε Ευρώπη, Νότια Αμερική και Αφρική τόνισε πως σύντομα θα παρθούν οι αποφάσεις για το αν θα συνεχιστούν ή όχι.

Αναφορικά με τα Προλυμπιακά τουρνουά, στη FIBA είπαν οτι παρακολουθούν τις εξελίξεις και από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα κάποιο από τα Προλυμπιακά «είναι αναγκαίο να δοθούν γρήγορα απαντήσεις».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Καναδάς, που έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το Προολυμπιακό που συμμετέχει η Εθνική Ελλάδας, αποφάσισε να μην πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Νιάνγκ και Ζαγκλής κατέληξαν λέγοντας πως «δεν θα ζητήσουμε από τους παίκτες μας να πάνε κάπου όπου δεν θα στέλναμε ούτε τα παιδιά μας».

Tags:
Τόκιο 2020, Ολυμπιακοί Αγώνες, Basketball Champions League, FIBA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK