10:51 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2327)
0 30
Βρείτε μας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά τον ξεπέρασε και έγραψε στα social media πως πέρασε αυτές τις δύο εβδομάδες στην καραντίνα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε κάνει γνωστό μέσω facebook πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αφού τον ξεπέρασε θέλησε να μοιραστεί αυτές τις δυο εβδομάδες με όλο τον κόσμο.

«Συμπληρώνοντας δύο εβδομάδες, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών, υποβλήθηκα και στο δεύτερο τεστ (προβλέπεται από τη διαδικασία), το οποίο βγήκε αρνητικό. Έμεινα σπίτι, διάβασα, επικοινώνησα με γνωστούς και φίλους, παρακολούθησα πολλές ώρες τηλεόραση, άκουσα μουσική, σέρφαρα πολλές ώρες διαπιστώνοντας τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο και συνειδητοποίησα για άλλη μία φορά πόσο ευάλωτος είναι ο πλανήτης μας».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστηκε τους γιατρούς του ΕΣΥ για τη φροντίδα και τις συμβουλές τους και τους ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες, όπως τους χαρακτήρισε, οι οποίοι εργάζονται νυχθημερόν για τον συνάνθρωπό τους.

Αισθάνομαι την υποχρέωση, σε αυτή την κρίσιμη φάση, να απευθύνω ένα μήνυμα που πηγάζει κυρίως από την εμπειρία της ολιγοήμερης περιπέτειάς μου. Αξίζει να μείνουμε σπίτι, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Μένοντας στο σπίτι υψώνουμε πραγματική ασπίδα στον εαυτό μας και αναχαιτίζουμε την «εισβολή» του ιού. Μένοντας σπίτι θωρακίζουμε το σύνολο, τους πολλούς, τη δημόσια υγεία και περιορίζουμε τη διάδοση του κορονοϊού. Γι’ αυτό δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες ούτε για προσωπικές αποφάσεις. Επιβάλλεται πειθαρχία και απόλυτη συνεργασία με την Πολιτεία και την επιστημονική κοινότητα.

Τέλος, ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών θυμήθηκε αυτό που είχε πει ο μεγάλος Έλληνας συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης: «Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει» και ζητάει από όλους να πειθαρχήσουν και να είναι σίγουροι ότι θα αντέξουν, αφού η υγεία μας περνά αποκλειστικά και μόνο από το χέρι μας.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2327)
Tags:
Μένουμε Σπίτι, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK