07:36 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Ο πολύπειρος πρωταθλητής της ιστιοσανίδας μας μίλησε για το πώς αντιμετώπισε την αναβολή της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης κι έδωσε ραντεβού για του χρόνου

Σύσσωμη η αθλητική κοινότητα και ιδίως οι αθλητές, στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον, αντιμετώπισαν θετικά την απόφαση της ΔΟΕ για αναβολή των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το καλοκαίρι εξαιτίας του φονικού κορονοϊού.

Ο Βύρων Κοκκαλάνης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ο 34χρονος πρωταθλητής της ιστιοσανίδας (windsurfing) στην κατηγορία RSX είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία στην Ελλάδα στο άθλημα του.

Έχοντας στο ενεργητικό του ήδη δύο Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου το 2012 στο Λονδίνο ήταν 6ος και το 2016 ήταν 5ος στο Ρίο, προετοιμαζόταν και αυτός για τη διοργάνωση του Τόκιο, όπου και πάλι αναμενόταν να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μιλώντας στο Sputnik για την απόφαση της ΔΟΕ να αναβάλλει τους Αγώνες, είπε πως «δεδομένων των συνθηκών, η απόφαση να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2021 θεωρώ πως ήταν η καλύτερη».

Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν μέσα στο 2021 και ο Βύρων Κοκκαλάνης έκλεισε ραντεβού με το ελληνικό κοινό για του χρόνου.

«Φυσικά και θα πάω το 2021. Δεν αλλάζει κάτι παρά μόνο πως θα χρειαστεί να περιμένουμε άλλον έναν χρόνο», ανέφερε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Tags:
Ολυμπιακοί Αγώνες, Τόκιο 2020, Βύρων Κοκκαλάνης, ιστιοπλοΐα, αναβολή, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK