21:11 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο 22χρονος άσος που είχε καταρρεύσει στο φιλικό του «Αίαντα» με τη Βέρντερ Βρέμης τον Ιούλιο του 2017, πλέον νοσηλεύεται σπίτι του και συνεχώς βελτιώνεται

Ο ποδοσφαιριστής Αμπντελχάκ Νούρι συνήλθε από το κώμα του μετά από δύο χρόνια και εννιά μήνες.

Ο άτυχος 22χρονος είχε υποστεί καρδιακή αρρυθμία σε ένα φιλικό του Άγιαξ με τη Βέρντερ Βρέμης τον Ιούλιο του 2017, προκαλώντας του ζημιά στον εγκέφαλο.

Με το που κατέρρευσε, δέχτηκε ιατρική βοήθεια μετά από 7 λεπτά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε πως έχει ζημιά στον εγκέφαλο.

Λίγο αργότερα, ο Άγιαξ ομολόγησε πως η ιατρική βοήθεια που του παρασχέθηκε δεν ήταν «κατάλληλη».

Το ευχάριστο είναι οτι ο Νούρι συνήλθε από το κώμα και πλέον διαμένει σπίτι του και μπορεί να φάει και να κοιμηθεί, παρότι φυσικά χρειάζεται ειδική φροντίδα.

«Φροντίζουμε γι'αυτόν», είπε ο αδελφός του Αμπντεραχίμ. Πρέπει να πω ότι από τότε που επέστρεψε σπίτι του είναι πολύ καλύτερα. Καταλαβαίνει πού είναι, τρώει, κοιμάται, αλλά δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, εξαρτάται από εμάς, αλλά στις καλές μέρες μπορούμε να του μιλήσουμε.

Μερικές φορές μετακινείται,  συχνά χαμογελάει. Και σε αυτές τις περιπτώσεις εκτιμάς πραγματικά τη σημασία ενός χαμόγελου», πρόσθεσε.

Tags:
φιλικό, κώμα, Άγιαξ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK