08:28 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας σκέφτηκαν να φτιάξουν πλαστικά ομοιώματα φιλάθλων, αν και εφόσον ξαναρχίσει το πρωτάθλημα χωρίς θεατές στο γήπεδο.

Οι ιθύνοντες της Bundesliga έχουν οριοθετήσει την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, κορονοϊού επιτρέποντος, στις αρχές Μαΐου, με τους αγώνες όμως να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Έχοντας αυτό υπόψη ένας σύλλογος οπαδών της Γκλάντμπαχ σκέφτηκε να αντικαταστήσει τους οπαδούς με πλαστικά ομοιώματα.

Για την ακρίβεια, όποιος θέλει θα μπορεί να παραγγείλει το ομοίωμα του, το οποίο και θα τοποθετηθεί στην εξέδρα, αν και όταν ξεκινήσει πάλι η Bundesliga.

«Δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη προσδοκία, όμως λογικά κάποιες χιλιάδες θα το κάνουν», εξήγησε ο επικεφαλής για τους συνδέσμους οπαδών της Γκλάντμπαχ, Τόμας Βάινμαν.

Το κόστος ανέρχεται στα 19 ευρώ για κάθε ομοίωμα, εκ των οποίων τα 2 ευρώ θα πάνε υπέρ μιας καμπάνιας για ένα παιδάκι που που πάσχει από μία εκφυλιστική ασθένεια.

Επίσης, ένα μέρος των χρημάτων θα πάνε σε επτά εργάτες – μέλη του συνδέσμου που λόγω της διακοπής δεν έχουν έσοδα πλέον.

«Tα υπόλοιπα είναι απλά έξοδα κατασκευής και διαδικαστικά. Επιπλέον, με αυτά τα λεφτά θα βοηθήσουμε δυο μικρά μαγαζιά στο Μένχενγκλάντμπαχ που έκλεισαν», πρόσθεσε ο Βάινμαν, για να καταλήξει πως «δεν θα έχουμε κέρδος και μόλις “κερδίσουμε τον πόλεμο” και μπορέσουμε να γυρίσουμε στο γήπεδο, ο καθένας θα μπορεί να πάρει το ομοίωμα του για σουβενίρ».

 

 

Tags:
αγώνες, διακοπή, Bundesliga
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK