21:40 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας θα προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις αναφορικά με το τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις.

Μετά από δυο εβδομάδες οι 55 χώρες – μέλη της UEFA θα έχουν εκ νέου τηλεδιάσκεψη για να γίνει μία επανεκτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊοιύ.

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Αλεξάντερ Τσέφεριν θα ανακοινώσει ότι η καταληκτική ημερομηνία για το φινάλε των εθνικών πρωταθλημάτων και των ευρωπαϊκών Κυπέλλων θα μεταφερθεί στις 31 Ιουλίου και -σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera- θα παρουσιάσει τρία σχέδια.

Συγκεκριμένα, το πρώτο πλάνο προβλέπει επανέναρξη των πρωταθλημάτων στα μέσα Μαΐου. Η προοπτική αυτή δεν μοιάζει πολύ πιθανή, αφού οι ομάδες πρέπει να ξεκινήσουν μια μίνι προετοιμασία πριν ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις και τα χρονικά περιθώρια είναι στενά.

Το δεύτερο σχέδιο θέτει το τέλος Μαΐου ή τις αρχές Ιουνίου ως προθεσμία για την επανέναρξη, ενώ το τρίτο αποτελεί την έσχατη λύση, στην οποία η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ελπίζει να μην φθάσει, με εκκίνηση των διοργανώσεων ως τις 21 Ιουνίου.

Τέλος,μετά την τηλεδιάσκεψη με τις Ομοσπονδίες, έχει προγραμματιστεί μια νέα συνάντηση των δύο ομάδων εργασίας που έχει δημιουργήσει η UEFA, αυτής που μελετά το καλαντάρι κι εκείνης που αντιμετωπίζει την οικονομική ζημία της κρίσης.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
πρωτάθλημα, Πρόγραμμα, Αλεξάντερ Τσέφεριν, UEFA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK