12:11 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πηγές μέσα από τη Συνομοσπονδία ανέφεραν πως για να επιβιώσουν οικονομικά οι σύλλογοι, οι παίκτες πρέπει να δεχτούν τις περικοπές στα συμβόλαια τους

Υπέρ των περικοπών στους μισθούς των παικτών είναι η FIFA, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο πηγές από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία.

Η FIFA προτρέπει τους παίκτες και τους συλλόγους να τα βρουν στο οικονομικό, ώστε οι ομάδες να μην υποστούν καταστροφή λόγω της διακοπής εξαιτίας της πανδημίας.

Όλα αυτά τη στιγμή που στην Premier League συνεχίζονται οι επαφές της Ένωσης Παικτών με τους συλλόγους για το τι θα γίνει, ενώ από τη βρετανική κυβέρνηση υπάρχουν φωνές που λένε στους παίκτες να «προσφέρουν το δικό τους κομμάτι».

Ήδη στην Ιταλία υπήρξε συμφωνία για μείωση 30%, αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν, ενώ σε άλλες χώρες πολλές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, έχουν ήδη προχωρήσει σε περικοπές.

Επίσης, η FIFA προτείνει τα συμβόλαια των παικτών να ανανεωθούν μέχρι τη λήξη της σεζόν και μέχρι τότε να μην υπάρξει μεταγραφική περίοδος.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η υγειονομική κρίση έπληξε πολύ τα έσοδα των ομάδων και όπως και άλλοι τομείς έτσι και το ποδόσφαιρο πρέπει να βρει «ίσες και δίκαιες λύσεις» για να προστατεύσει τις δουλειές.

Tags:
ομάδα, παίκτες, ποδοσφαιριστής, μισθός, περικοπές, FIFA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK