20:27 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ντέινα Ουάιτ ξάφνιασε όλο τον κόσμο λέγοντας πως μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσουν να διεξάγονται κανονικά αγώνες παρά την εξάπλωση του φονικού ιού

Η μεγαλύτερη διοργάνωση MMA, το UFC, πρόκειται να ξαναρχίσει τον Απρίλιο, καθώς ο πρόεδρος του, Ντέινα Ουάιτ, δήλωσε οτι είναι κοντά στο να κλείσει ένα ιδιωτικό νησί όπου θα διεξάγονται αγώνες.

Ο οργανισμός αναγκάστηκε να αναβάλλει τρία event λόγω του κορονοϊού, όμως όλα δείχνουν πως στις 18 Απριλίου θα ξεκινήσει και πάλι, όχι όμως στο Barclays Center της Νέας Υόρκης.

«Εξέταζα το μέρος για δύο μήνες και το έχω για τόσο καιρό. Θα κάνουμε εκεί αγώνες κάθε εβδομάδα», είπε ο Ουάιτ, δίχως να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

«Σε μια – δυο μέρες θα έχω κλείσει ένα ιδιωτικό νησί, θα στήσουμε εκεί τις εγκαταστάσεις, οπότε πλέον θα γίνονται εκεί διεθνείς αγώνες», πρόσθεσε, ενώ σημείωσε πως θα γίνονται τεστ για τον κορονοϊό στο προσωπικό και στους παλαιστές.

Όσον αφορά στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας, είπε οτι «δεν θα μπορώ να φέρνω όλους τους ξένους παλαιστές στις ΗΠΑ, οπότε θα έρχονται με πτήσεις απευθείας στο νησί», ξεκαθάρισε για να συμπληρώσει οτι οι αγώνες θα ξαναρχίσουν στις 18 Απριλίου.

Tags:
Νέα Υόρκη, νησί, Ντέινα Ουάιτ, UFC
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK