19:41 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (2018)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι διοργανωτές του Καναδικού Grand Prix που έχει προγραμματιστεί για τις 12-14 Ιουνίου ανακοινώθηκε πως αναβλήθηκε εν μέσω της παγκόσμιας έκρηξης του κορονοϊού.

Ακόμα ένας αγώνας της F1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις ημερομηνίες που είχε προγραμματιστεί λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Σε δήλωσή τους, οι διοργανωτές Καναδοί δήλωσαν ότι "θα είχαν την τιμή να φιλοξενήσουν τον πρώτο αγώνα για το καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2020", αλλά είναι λυπημένοι που αναβλήθηκε ο αγώνας.

«Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, είχαμε διαρκή επικοινωνία με τη Formula 1 και με εκπροσώπους της πόλης του Μόντρεαλ, του τουρισμού του Μόντρεαλ και των επαρχιακών και ομοσπονδιακών κυβερνήσεων. Έχουμε ακούσει τις οδηγίες που εκδίδονται από τους υπαλλήλους δημόσιας υγείας και ως άμεσο αποτέλεσμα της πανδημίας του COVID-19 ακολουθούν την καθοδήγηση των εμπειρογνωμόνων που παρέχουν οι αρχές», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Όλα τα εισιτήρια για το Grand Prix του Καναδά για το 2020 θα συνεχίσουν να ισχύουν και μόλις επιβεβαιωθεί η νέα ημερομηνία του Grand Prix, όλοι οι θεατές θα ενημερωθούν για τις διαθέσιμες επιλογές.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (2018)
Tags:
αναβολή, grand prix Καναδά, Grand Prix, Καναδάς, κορονοϊός, Formula 1
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK