21:03 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1787)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μια σπουδαία δωρεά που ξεπερνά το 1,5 εκατ.ευρώ με στόχο να παραδοθεί προς χρήση σε δύο μήνες από τώρα.

Συνεχίζονται οι δωρεές στη δημόσια υγεία από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αυτή τη φορά ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε συνεργασία με την κ. Αγγελική Φράγκου και την εταιρία ΙΟΝ Α.Ε., προχώρησε σε δωρεά 12 κλινών ΜΕΘ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» το ύψος της δωρεάς ξεπερνά το 1,5 εκατ.ευρώ και πρόκειται για αγορά πλήρους εξοπλισμού των 12 κλινών ΜΕΘ (ειδικά κρεβάτια ΜΕΘ, σταθερούς αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, ειδικά μόνιτορς, αντλίες, απινιδωτές κτλ.), την κάλυψη των εξόδων για όλες τις οικοδομικές εργασίες και χωροταξικές μετατροπές που απαιτούνται, τα έξοδα για όλες τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, το κόστος του συνόλου του υγειονομικού και νοσηλευτικού εξοπλισμού που απαιτείται, καθώς και οτιδήποτε άλλο προκύψει.

Τις ευχαριστίες του προς τον κ. Μαρινάκη εξέφρασε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα.

Στόχος είναι η παράδοση της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου σε δύο μήνες από τώρα.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1787)
Tags:
κορονοϊός, Ολυμπιακός, δωρεά, Νίκαια, Γενικό Κρατικό, ΜΕΘ, Ευάγγελος Μαρινάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK