17:54 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο γαλλικός τηλεοπτικός φορέας RMC Sport ζητάει αποζημίωση από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, καθώς λόγω της διακοπής των διοργανώσεων δεν έχει «ζωντανό» πρόγραμμα.

Αποζημίωση από την UEFA θέλει να διεκδικήσει ο γαλλικός ραδιοτηλεοπτικός κολοσσός «RMC Sport».

To δίκτυο έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της μετάδοσης του Champions και του Europa League στη χώρα, ως το 2021, καταβάλλοντας ετησίως από το 2018 το ποσό των 350 εκατ. ευρώ.

Ως γνωστόν, εξαιτίας της πανδημίας διακόπηκαν και οι δύο διοργανώσεις και ως εκ τούτου το γαλλικό κανάλι έμεινε χωρίς τηλεοπτικό προϊόν.

Η μητρική εταιρεία της αλυσίδας, ο όμιλος Altice, δεν προτίθεται να μείνει με «σταυρωμένα τα χέρια» και ο πρόεδρος του ομίλου, Πατρίκ Ντραΐ, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει αποζημίωση από την UEFA.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ντραΐ, η εταιρεία έχει πληρώσει σε δύο δόσεις το ποσό των 350 εκατ. ευρώ, όμως από τον Μάρτιο που έχουν διακοπεί οι διοργανώσεις δεν έχει γίνει καμία μετάδοση.

«Δεν πρόκειται να πληρώσουμε για κάτι που δεν παίρνουμε, εντάξει; Και για να το θέσω απλά, σκοπεύω να ανακτήσω τα χρήματα πολύ γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά ο Ντραΐ.

Tags:
τηλεοπτικά δικαιώματα, Europa League, Champions League, UEFA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK