18:12 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στον Δικέφαλο θέλουν να απαλλαγούν από το «βαρύ» συμβόλαιο του Σουηδού, όμως ο παίκτης αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι» στις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση.

Η λύση του συμβολαίου του Πόντους Βέρνμπλουμ είναι στις άμεσες προτεραιότητες της διοίκησης του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του εξορθολογισμού του μπάτζετ της ομάδας.

Η ηλικία του παίκτη (33 στα 34), ο σοβαρός τραυματισμός και η πενιχρή αγωνιστική προσφορά του, αλλά πάνω από όλα το πολύ μεγάλο συμβόλαιό του καθιστούν εκ των ων ουκ άνευ την αποχώρηση του Σουηδού μέσου από το ρόστερ της ομάδας.

Το πρόβλημα είναι όμως ότι η πρώτη κρούση που έγινε στον παίκτη δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελαν στον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν πως πάμε σε «σίριαλ».

Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δέχεται καταρχάς μείωση στο συμβόλαιό του -λόγω της οικονομικής ζημιάς που έχουν υποστεί οι ομάδες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού- περίπου 30%.

Επίσης, δεν είναι αρνητικός στο να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2021, αρκεί να πάρει ως αποζημίωση τις αποδοχές που προβλέπονται σε αυτό, μειωμένες κατά το ίδιο ποσοστό με το φετινό.

Πρακτικά, ο Βέρνμπλουμ ζητά 1.000.000 ευρώ περίπου για να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και το συγκεκριμένο ποσό είναι μακριά από αυτό που σκόπευαν να διαθέσουν από τη διοίκηση.

Tags:
αποζημίωση, Πόντους Βέρνμπλουμ, ποδοσφαιριστής, συμβόλαιο, ΠΑΟΚ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK