12:22 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Άρση Μέτρων Κυκλοφορίας (671)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι οργανωμένες ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις ανοίγουν για τους πολίτες τη Δευτέρα, 25 Μαΐου, με την υποχρέωση για συμπλήρωση του «δελτίου καταγραφής αθλούμενου».

Χρήση των οργανωμένων ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων θα μπορούν να κάνουν ξανά οι πολίτες από τη Δευτέρα, 25 Μαΐου, στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των μέτρων περιορισμού λόγω κορονοϊού.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Στους νέους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι αθλούμενοι πολίτες αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων, έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη» δήλωσε ο κ. Μαυρωτάς.

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου

Διαθέσιμο είναι το δελτίο καταγραφής αθλουμένου που θα πρέπει να συμπληρώσουν όσοι θέλουν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Δείτε το δελτίο καταγραφής αθλουμένου εδώ.

Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχουν αναρτηθεί επίσης οδηγίες προς τους πολίτες για ασφαλή άσκηση.

Θέμα:
Άρση Μέτρων Κυκλοφορίας (671)
Tags:
κορονοϊός, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αθλητικά, Αθλητισμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK