21:07 07 ΙΟΥΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απάντησε καταφατικά σε σχετικό διερευνητικό αίτημα από το Στρασβούργο για την 16η Υπουργική Σύνοδο.

Η Υπουργική Σύνοδος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον Αθλητισμό είχε ανατεθεί στη Σλοβενία, αλλά δεν μπορούσε να τη διοργανώσει και ενημέρωσε πως αδυνατεί και η Ελλάδα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Η 16η Υπουργική Σύνοδος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, θα γίνει με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 47 χωρών, και θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στις 5 Νοεμβρίου 2020. 

Η Ελλάδα θα είναι η προεδρεύουσα χώρα της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ την προηγούμενη ημέρα, στις 4 Νοεμβρίου 2020, θα έχουν πραγματοποιηθεί η 130η Σύνοδος της Επιτροπής Υπουργών και η κορυφαία επετειακή εκδήλωση της ελληνικής προεδρίας για τα 70 έτη της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη χώρα μας θα διοργανωθεί και η 10η Συνάντηση του Δικτύου των Εθνικών Πλατφορμών της σύμβασης Μacolin, ενάντια στους χειραγωγημένους αγώνες, γνωστό και ως «Group of Copenhagen», με τη συμμετοχή περίπου 25 χωρών.

Tags:
υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, Αυγενάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK