01:30 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας και μίλησε στους παίκτες και στους υπαλλήλους, καθησυχάζοντάς τους για το μέλλον.

Για πρώτη φορά από τότε που οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ απευθύνθηκε όχι μόνο στους παίκτες, αλλά και στους υπαλλήλους.

Αρχικά, όπως αναφέρει το 10gr., o κ. Μαρινάκης έκανε εκτενή αναφορά στο πόσο υγειονομικά ασφαλής είναι η Ελλάδα, για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και για τις οικογένειές τους.

Παράλληλα, θύμισε στους παίκτες ότι «ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, ενωμένη στις χαρές, αλλά και στις μεγάλες δυσκολίες που μας κάνουν πιο δυνατούς».

Εν συνεχεία, σημείωσε πως είναι ανάγκη να υπάρξει αλληλεγγύη και ενότητα για να αντιμετωπιστεί η πανδημία, λέγοντας πως μέσα από την κρίση θα βγουν όλοι πιο δυνατοί για να πετύχουν τους στόχους τους για τώρα και τις επόμενες σεζόν.

Επίσης, ο κ. Μαρινάκης στάθηκε στη διετή επέκταση συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς, για την οποία αναφέρθηκε στους παίκτες.

Εκτός των άλλων, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και για την προσωπική του εμπειρία με τον κορονοϊό, και εξήγησε ότι ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών του, επανήλθε ακμαιότερος.

Μιλώντας σε ένα γενικότερο πλαίσιο για τον καιρό της πανδημίας, έκανε λόγο για «θαυμαστή στάση των Ελλήνων πολιτών», ενώ ζήτησε και από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού να είναι προσεκτικοί στην εξωγηπεδική τους ζωή, τηρώντας όλες τις οδηγίες των ειδικών.

Επιπλέον ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν και να εντείνουν τις προσπάθειές τους στις προπονήσεις και στους αγώνες προκειμένου να πετύχουν όλους τους στόχους της ομάδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου αλλά και για την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Παράλληλα, μετέφερε στους ποδοσφαιριστές ότι δεν πρέπει να επαναπαυθούν με την υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά στο πρωτάθλημα και να αγωνίζονται, παλεύοντας με πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό σαν να ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα.

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετέφερε στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών ότι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο, ώστε ο Ολυμπιακός να γυρίσει πιο δυνατός από πριν στη δράση, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή του πορεία και εκπληρώνοντας τα όνειρα του κόσμου του.

Tags:
Ρέντη, κορονοϊός, Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK