00:34 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η κόντρα μεταξύ της Θύρας 13 και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συνεχίζεται, αφού οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξέδωσαν ανακοίνωση για όλους και για όλα.

Οι διαφωνίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τη Θύρα 13 έχει φτάσει στα άκρα μετά την «επίσκεψη» στο σπίτι του, αλλά κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια...

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού με ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως δεν έχουν σκοπό να κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων, για το τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια και το τι κοροϊδία έχει δεχθεί ο λαός του τριφυλλιού γι΄ αυτό το πολυπόθητο γήπεδο.

«Από το 1999 όλες οι κυβερνήσεις, όλες οι διοικήσεις κοροϊδεύουν τον κόσμο απροκάλυπτα. Ο καθένας με τον τρόπο του γύρω απ’ αυτό το θέμα. Γουδί – Ελαιώνας – Βοτανικός – Ελληνικό – ΟΑΚΑ – ΛΕΩΦΟΡΟΣ. Ανακατασκευές, Παναθηναϊκές πολιτείες, εμπορικά, μακέτες, βιντεάκια, κορμοράνοι και πάλι από την αρχή. Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν κρατικό μηχανισμό και καμιά δημοτική αρχή, γιατί εδώ και 21 χρόνια όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτή τη χώρα έπαιξαν τα πολιτικά τους παιχνίδια στις πλάτες του Π.Α.Ο. και του λαού του» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Είμαστε στα όριά μας, θα φτάσουμε στα άκρα αν χρειαστεί»

Η Θύρα 13 συνεχίζει τονίζοντας πως η Πολιτεία τα ρίχνει στις ανύπαρκτες διοικήσεις των πρασίνων και αυτές με τη σειρά τους στην Πολιτεία, και στη μέση ο κόσμος, αυτός που με το υστέρημά του αγοράζει τα διαρκείας του και περιμένει από τον κάθε πολιτικό που κοιτάει τα προσωπικά του συμφέροντα πότε θα χτιστεί ένα γήπεδο.

«Η ανοχή τελείωσε με όλους σας. Είμαστε στα όριά μας, θα φτάσουμε στα άκρα αν χρειαστεί. Μπακογιάννη, Αλαφούζο, Dpg7000 (ποτέ ξανά από εμάς ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) ΔΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. Γήπεδα αντάξια της ιστορίας του Π.Α.Ο. Τον μήνα αυτόν που λέτε ότι τρέχει, να βγάλετε στον κόσμο ανακοινώσεις ότι προχωράνε όλα και όπως πρέπει, αλλιώς... Βρείτε τρύπα να κρυφτείτε. Οι κινητοποιήσεις μας για αυτό το θέμα είναι ήδη προγραμματισμένες» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Υστερόγραφο σε Κώστα Μπακογιάννη και Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Η Θύρα 13 στη συνέχεια έχει ένα υστερόγραφο για τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αναφέροντάς του πως δεν τους ξέρει και δεν τον ξέρουν και να φροντίσει ο ίδιος να μείνουν μόνο σε αυτή την ανακοίνωση. Προτρέποντάς τον να ρωτήσει τον Αλαφούζο και τον Dpg7000 που τους έχουν δει και από την καλή και από την ανάποδη.

«Dpg7000, δεν είσαι πλέον για μας ο γιος του Παύλου, εμείς ποτέ μας δεν θα βρίζαμε τον ΠΑΥΛΟ όπως μας χρεώνεις, αντιθέτως θα πεθαίναμε αν χρειαζόταν γι' αυτόν και γι αυτά που έχει προσφέρει στο Σύλλογο. Άνοιξες πόλεμο με μας χωρίς λόγο. Οι μόνοι χαμένοι όμως θα είσαι εσύ και οι μπράβοι σου που καμαρώνουν όταν βαράνε έναν απλό ψήστη. Την επόμενη φορά που θα ξαναστείλεις μπράβους σε δικό μας άνθρωπο ή ξαναβρίσεις δημόσια τον Παναθηναϊκό και τη Θύρα 13, θα ντρέπεσαι να βγεις από το σπίτι σου. Δεν είναι απειλή, είναι υπόσχεση» γράφει το άλλο υστερόγραφο.

Την ανακοίνωση υπογράφουν όλοι οι σύνδεσμοι της ΘΥΡΑΣ 13.

Tags:
Θύρα 13, φίλαθλοι, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Παύλος Γιαννακόπουλος, γήπεδο, Γιάννης Αλαφούζος, Κώστας Μπακογιάννης, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK