13:46 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2483)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα μέλη της ελληνικής εθνικής ομάδας στίβου απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας την ανησυχία τους για το μέλλον του αθλητισμού.

Την επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας υπέγραψαν μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Μίλτος Τεντόγλου, η Βούλα Παπαχρήστου, η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Κώστας Δουβαλίδης. Δηλαδή οι εκ των κορυφαίων.

Οι Έλληνες αθλητές στο κείμενό τους στέκονται στις περικοπές στους προϋπολογισμούς των Ομοσπονδιών, λίγους μόλις μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, και στα προβλήματα των αθλητικών υποδομών.

«Στην επιστολή εκφράζεται η έντονη ανησυχία μας σχετικά με τη μείωση της επιχορήγησης προς την Ομοσπονδία, καθώς και το γεγονός ότι στην αγωνιστική χρονιά που βρίσκεται μπροστά μας έχουμε ανάγκη από μεγαλύτερη στήριξη από την Πολιτεία, τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε οικονομικό επίπεδο, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες της προετοιμασίας μας εν όψει των επικείμενων σημαντικών διεθνών διοργανώσεων» σχολίασε η Μαρία Μπελιμπασάκη.

Η πρωτοβουλία να στείλουν επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη πάρθηκε από κορυφαία μέλη της εθνικής ομάδας κι έγινε αποδεκτή από μεγάλη μερίδα αθλητών, αθλητριών και προπονητών.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2483)
Tags:
στίβος, Μαρία Μπελιμπασάκη, Κατερίνα Στεφανίδη, αθλητής, αθλητές, πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK