16:38 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ποικίλα σχόλια έχουν προκαλέσει τα βίντεο με τη μικρή αρσιβαρίστρια, καθώς πολλοί κατηγορούν τη μητέρα της πως το κάνει για να προβληθεί η ίδια.

Δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες για ένα κοριτσάκι επτά ετών να ασχολείται με την άρση βαρών, αυτό όμως ουδόλως απασχολεί την ίδια και τη μητέρα της, Τζες Μπόουεν.

Η Μπόουεν ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ και η ίδια είναι γυμνάστρια και influencer και προσφάτως άρχισε να ποστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο στα οποία η κόρη της σηκώνει βάρη 30+ κιλών.

Η μητέρα της μικρής διατείνεται ότι δεν κινδυνεύει η υγεία της κόρης της, παρότι τα βάρη τα οποία σηκώνει είναι για ενήλικες.

Με αφορμή τα βίντεο στο λογαριασμό της Μπόουεν έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για το κατά πόσο είναι υγιές για ένα παιδί να ασχολείται με τα βάρη από τέτοια τρυφερή ηλικία.

Η μητέρα της μαζί με τον σύζυγο της που ασχολείται με το ζίου – ζίτσου έχουν την εταιρεία «Militia Fitness» και σε διάφορες επισημάνσεις πως με τα βάρη απειλείται η σκελετική ανάπτυξη της κόρης της, απάντησε πως όλα αυτά είναι μύθος.

«Είναι ένας παλιός μύθος. Η κόρη μου αναπτύσσεται κανονικά. Εγώ έχω ύψος 1,79 και δεν αμφιβάλλω πως θα είναι κι αυτή το ίδιο ψηλή» τόνισε.

Tags:
Instagram, γυμναστική, άρση βαρών, κοριτσάκι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK