11:26 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο 22χρονος Καναδός, Τιερί Πελερίν είναι κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον τουλάχιστον δύο ανηλίκων 10 και 12 ετών, ενώ φέρονται να υπάρχουν και άλλα θύματα.

Η αθλητική σταδιοδρομία του Τιερί Πελερίν φαίνεται πως θα σταματήσει άδοξα, ειδικά μετά τη σύλληψή του και τον καταλογισμό για πολλά εγκλήματα σεξουαλικής φύσης στα οποία τουλάχιστον δύο ανήλικοι εμφανίζονται ως θύματα.

Η υπόθεσή από το ντοκιμαντέρ «Αθλητής Α» είναι ακόμα πρόσφατη, όπου ο Λάρι Νασάρ κακοποίησε σεξουαλικά εκατοντάδες αθλήτριες από τις αμερικάνικες καλλιτεχνικές και ρυθμικές ομάδες γυμναστικής και από το Michigan State University.

Ο Πελερίν, ο οποίος εκπαιδεύτηκε από την ηλικία των επτά στο κλαμπ υπό την προεδρία του πατέρα του, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017 και ήταν ένας από τους αθλητές που εμφανίστηκαν τον περασμένο Μάρτιο στο Μπακού.

Εννέα κατηγορίες

Ο 22χρονος γυμναστής συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και εμφανίστηκε μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή από το αστυνομικό τμήμα στο δικαστήριο και κατηγορήθηκε για εννέα κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας, της πρόσκλησης σεξουαλικής επαφής και της παιδικής πορνογραφίας.

Η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες τον περασμένο μήνα και απέδωσε τα εγκλήματα εξαπάτησης των νέων μέσω κοινωνικών δικτύων, παιδική πορνογραφία, την οποία μοιράστηκε με ανηλίκους και πρότεινε σεξουαλικές επαφές. Επιπλέον, φέρεται ότι και άλλοι ανήλικοι θα μπορούσαν να έχουν πέσει θύματά του.

Ελεύθερος με εγγύηση

Ο αθλητής μετά την απόσπαση εγγύησης 1.500 δολαρίων θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 11 Σεπτεμβρίου, αλλά του απαγορεύτηκε να επικοινωνήσει με τα θύματά του χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, φωτογραφικές μηχανές ή βιντεοκάμερες.

Στην υπεράσπισή του, ο Πελερίν ισχυρίστηκε το ενδιαφέρον του για τη φωτογραφία, η οποία συνδυάζεται με τη γυμναστική και την κατάρτιση νέων στο κλαμπ γυμναστικής.

Tags:
παιδεραστής, γυμναστική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK