Ενθουσιασμό προκάλεσε στο φίλαθλο αγγλικό κοινό η ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον περί επιστροφής των φιλάθλων στους αγώνες από την 1η Οκτωβρίου 2020.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός πάντως προέβη στη διευκρίνιση ότι αυτό θα συμβεί εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και οι αρμόδιοι φορείς που παρακολουθούν την πορεία της πανδημίας.
Κατά τ’ άλλα, αποφασίστηκε πιλοτικά να επιτραπεί η παρουσία ενός αριθμού φιλάθλων σε επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα, πιο συγκεκριμένα σε δύο φιλικούς αγώνες κρίκετ (26-27 Ιουλίου), στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood (1/8), καθώς και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σνούκερ στο Σέφιλντ (από τις 31 Ιουλίου).
Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού της Μεγάλης Βρετανίας ανακοίνωσε ότι ενδέχεται ως την 1η Οκτωβρίου να προστεθούν κι άλλα αθλητικά γεγονότα σε αυτή την πιλοτική λίστα.
Στη Σκωτία είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι στις εξέδρες, ενώ την 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει η σκοτσέζικη Premier League κεκλεισμένων των θυρών.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)