11:41 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο επικεφαλής της επιτροπής για την επιστροφή των σπορ στη Βρετανία ομολόγησε πως δεν αναμένεται να επιστρέψει σύντομα ο κόσμος στα αγγλικά γήπεδα.

Ο κορονοϊός θα κάνει «πολύ δύσκολο» το να επιστρέψουν οι οπαδοί στις εξέδρες των αγγλικών γηπέδων σύντομα, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της επιτροπής για την επιστροφή των σπορ στη Βρετανία, Τζέιμς Κάλντερ.

Ακόμα και όταν γίνει αυτό, η χωρητικότητα θα είναι στο 25%, με τον Κάλντερ να είναι γενικά πολύ επιφυλακτικός για το θέμα έως ότου βρεθεί εμβόλιο.

Ο Κάλντερ, ένας από τους πιο γνωστούς χειρουργούς γνωστών αθλητών, έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στην επανέναρξη της Premier League τον Ιούνιο.

«Από τη στιγμή που υπάρχει ο ιός χωρίς εμβόλιο, νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ δύσκολο να το κάνουμε. Ειλικρινά, δεν το βλέπω να ανοίγουν τα γήπεδα σύντομα» σχολίασε ο Κάλντερ.

«Ίσως πιο πιθανό είναι όταν ανοίξουν η χωρητικότητα να είναι στο 25%... και σε κάποια γήπεδα το ποσοστό να είναι 17% και βέβαια πρέπει να δούμε το αν συμφέρει οικονομικά να ανοίξουν τα γήπεδα» πρόσθεσε.

Tags:
κορονοϊός, εξέδρες, γήπεδο, οπαδοί, Premier League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK