11:02 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η διοργανώτρια αρχή παρουσίασε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το σχέδιό της για να επιστρέψουν στις εξέδρες οι οπαδοί του χρόνου.

Αντιπροσωπεία της Super League παρουσίασε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στον γ. γ. Α., Γιώργο Μαυρωτά, συντονιστή της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ το νέο πλάνο της για τη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες τη σεζόν 2020-21.

Στο επικαιροποιημένο αυτό πλάνο υπάρχουν εμπεριστατωμένα ειδικά πρωτόκολλα και βέλτιστες πρακτικές εφαρμογής τους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Φυσικά, δεν έχει παρθεί ακόμα καμία απόφαση, αφού πρέπει να ολοκληρωθεί και το εξειδικευμένο επιχειρησιακό πλάνο εφαρμογής του σχεδίου, το οποίο επεξεργάζεται η Super League.

Στο μεταξύ, συζητήθηκαν και οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια αλλά και της φορολογίας στα συμβόλαια των προπονητών.

Τη Λίγκα εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, η αναπληρώτρια πρόεδρος, Κάτια Κοξένογλου, ο υπεύθυνος ιατρός για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, Ξενοφών Ρούσσης και τα μέλη της Επιτροπής, Κώστας Καραπαπάς, Ηλίας Πουρσανίδης, Σωτήρης Μάρκου.

Tags:
εξέδρες, φίλαθλοι, υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιώργος Μαυρωτάς, Super League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK