13:31 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Οι μαθητές και οι μαθήτριες στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια θα μπορούν να μάθουν το άθλημα της πάλης, αφού το Υπουργείο Παιδείας ενέκρινε την πρόσβαση στα σχολεία.

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό πως το Υπουργείο Παιδείας έδωσε άδεια εισόδου για τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ - Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.) για να παρουσιάσουν το άθλημά τους.

Σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της Ελληνικής ομοσπονδίας της Πάλης και το ιστορικό άθλημα θα μπορεί να μπει στα σχολεία από τη χρονιά που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της. Μετά από συνεχόμενες προσπάθειες και χάρη στην άψογη συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την ΓΓΑ το αρχαιότερο άθλημα θα έχει πρόσβαση στα σχολεία» αναφέρει η ανακοίνωση.

Το Υπουργείο Παιδείας και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενέκριναν το αίτημα της ΕΛΟΠ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης) και 71 προπονητές θα έχουν πρόσβαση στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια τη σχολική σεζόν 2020-21, προκειμένου να παρουσιάσουν και να αναδείξουν το άθλημα της Πάλης και να προσελκύσουν νέα παιδιά.

Tags:
τσιρλίντερ, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σχολεία, σχολείο, ελληνορωμαϊκή πάλη, αγώνας πάλης, Υπουργείο Παιδείας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK