14:30 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας Τούρκος έκανε αξέχαστη για τη νύφη την ημέρα του γάμου τους, παίζοντας το γνωστό ποδοσφαιρικό videogame πριν από τη γαμήλια τελετή τους.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία του Μπουράκ, ενός 28χρονου Τούρκου γαμπρού, που την ημέρα του γάμου του αποφάσισε να πάρει μαζί του το laptop στην τελετή για να παίξει το δημοφιλές ποδοσφαιρικό videogame Football Manager.

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ο Μπουράκ άρχισε να παίζει, προσπαθώντας να κατακτήσει με την Τραμπζονσπόρ το 6ο σερί πρωτάθλημα Τουρκίας.

Ο γαμπρός, προς μεγάλη δυσαρέσκεια της νύφης, πρόλαβε να παίξει ένα ματς Κυπέλλου και ένα πρωταθλήματος, προτού τελικά κλείσει το laptop για να παντρευτεί.

Βέβαια, όπως εξήγησε σε δηλώσεις του, τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.

«Βασικά, έφερα το laptop μαζί μου στον γάμο, γιατί είχα κανονίσει ένα ειδικό βίντεο για την ιστορία της σχέσης μας, όμως το μέγεθος του ήταν τεράστιο.

Επειδή δεν μπορούσα να αποφασίσω το πώς θα μεταφέρω το αρχείο στον διοργανωτή του γάμου, σκέφτηκα πως το καλύτερο ήταν να φέρω το laptop και να έβρισκε αυτός έναν τρόπο το πώς θα τα καταφέρει.

Κάποια στιγμή ένας από τον διοργανωτή μας είπε “υπομονή άλλα 30 λεπτά”, οπότε εγώ πήρα το laptop και για πλάκα άρχισα να παίζω Football Manager. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν το έκανα για πλάκα, η γυναίκα μου θα το είχε σπάσει. Έπαιξα δυο παιχνίδια και μετά το έκλεισα» είπε ο Μπουράκ.

Ο… τολμηρός γαμπρός εξομολογήθηκε ότι η σύζυγός του δεν έχει θέμα με το Football Manager, αρκεί να περνάει αρκετό χρόνο μαζί της.

Tags:
νύφη, γαμπρός, τελετή, γάμος, video game
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK