17:06 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η κυβερνήτρια της ιαπωνικής πρωτεύουσας, Σέικο Χασιμότο, τόνισε πως η αναβληθείσα διοργάνωση πρέπει οπωσδήποτε να διεξαχθεί του χρόνου το καλοκαίρι.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Σέικο Χασιμότο τόνισε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πρέπει να γίνουν το 2021 για χάρη των αθλητών, ανεξαρτήτως του πόσο δύσκολο θα είναι το εγχείρημα λόγω του κορονοϊού.

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας και η ΔΟΕ αποφάσισαν τον Μάρτιο την αναβολή των Αγώνων για το καλοκαίρι του 2021 λόγω της πανδημίας.

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι στους Αγώνες εργαζόμαστε μαζί για να προετοιμαστούμε, ενώ και οι αθλητές κάνουν το ίδιο για την επόμενη χρονιά. Νομίζω πως πρέπει να διοργανώσουμε πάση θυσία τους Αγώνες. Θέλω να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στα μέτρα κατά του κορονοϊού» ανέφερε η κυβερνήτρια του Τόκιο και υπουργός Ολυμπιακών Αγώνων.

​Οι διοργανωτές εξετάζουν πάνω από 200 προτάσεις σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσουν την πανδημία, όπως τη διευκόλυνση των ταξιδιωτικών περιορισμών για τους ξένους αθλητές, μέτρα κατά του κορονοϊού στο Ολυμπιακό Χωριό και το πώς θα αντιμετωπίσουν τους θεατές.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο εκπρόσωπος Τύπου του «Τόκιο 2020», Μάσα Τακάγια, λέγοντας πως τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο.

Tags:
Ολυμπιακοί Αγώνες, Τόκιο 2020
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK