09:26 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Διαβάστε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις νέες εμφανίσεις του Τριφυλλιού για τη σεζόν 2020-21 που είναι πλέον διαθέσιμες για τους φιλάθλους του συλλόγου.

Μέσα από μια καμπάνια στα social media και αφού ολοκλήρωσε τη «βόλτα» της στα μνημεία της Αθήνας, η νέα εμφάνιση ή μάλλον οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

​Τα μυστικά της πρώτης εμφάνισης

Η πρώτη φανέλα της ομάδας είναι πράσινη με λεπτές κάθετες λευκές ρίγες.

Το Τριφύλλι, το έμβλημα της ομάδας, είναι λευκό σε 3D εκτύπωση σιλικόνης. Και τέλος με χρυσά στοιχεία, ως ανάμνηση των 50 ετών από το έπος του Γουέμπλεϊ το 1971, αναγράφεται το «Panathinaikos FC» στο πίσω μέρος στο ύψος της ωμοπλάτης.

Όσον αφορά από το πού εμπνεύστηκε η νέα εμφάνιση, πρέπει να πάμε πολλά χρόνια πίσω, στη σεζόν 1984-85, της πρώτης σπουδαίας ευρωπαϊκής πορείας του Παναθηναϊκού μετά την καθιέρωση του επαγγελματισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η τιμή της είναι στα 49,99€ και η παιδική στα 44,99€.

Η λευκή εμφάνιση

Η δεύτερη φανέλα είναι λευκή με πράσινες ρίγες και σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η Kappa σχεδίασε τη φανέλα από το μηδέν και το βασικό χρώμα δεν είναι χρώμα εμπορίου.

Η τιμή της είναι ίδια με αυτή της πρώτης εμφάνισης.

Η τρίτη εμφάνιση είναι σε χρώμα γκρι με αρκετή λεπτομέρεια σε μια μεγάλη κάθετη στήλη στο αριστερό μέρος. Η συγκεκριμένη στήλη καλύπτεται από αρκετά τριφύλλια, όπου βέβαια δεσπόζει το καταπράσινο έμβλημα της ομάδας.

Γραφή Μπράιγ και «κρυμμένο» μήνυμα

Οι δυο νέες ιδιαιτερότητες των εμφανίσεων είναι οι εξής:

Όλες οι φανέλες έχουν την πρωτοτυπία της χρήσης γραφής Μπράιγ, που δίνει πρόσβαση στη γραφή και στους τυφλούς.

Επίσης, στο εσωτερικό τους από το μπροστά μέρος είναι γραμμένες οι πρώτες λέξεις του ύμνου του Παναθηναϊκού «Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος».

Tags:
σεζόν, Αθήνα, εμφάνιση, φανέλα, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK