18:05 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας στη χώρα μας, οι δύο εκδηλώσεις δεν θα γίνουν τελικά στην ελληνική πρωτεύουσα αλλά στη Νιόν της Ελβετίας.

Η UEFA ανακοίνωσε πως οι προγραμματισμένες της εκδηλώσεις για τον Οκτώβριο, η κλήρωση των ομίλων του Champions League και το γκαλά για τη βράβευση των κορυφαίων, δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά στην Αθήνα, αλλά στη Νιόν.

Όπως ανακοίνωσε η Συνομοσπονδία, κατόπιν επαφών με τις ελληνικές αρχές αποφασίστηκε να αλλάξει τοποθεσία η κλήρωση των ομίλων του Champions League και το γκαλά της βράβευσης των κορυφαίων της περασμένης σεζόν.

Όπερ σημαίνει ότι και οι δύο εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στην Αθήνα τελικά θα γίνουν στη Νιόν της Ελβετίας την 1η και 2η Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως «παρά την παγκοσμίως αναγνωρισμένη αποτελεσματική αντιμετώπιση της COVID-19 από τις ελληνικές αρχές, συμφωνήθηκε πως πρώτη προτεραιότητα είναι η δημόσια υγεία και με τις υπάρχουσες συνθήκες θα ήταν αδύνατο να διοργανωθεί ένα τέτοιο event στην Αθήνα».

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) θα διεξαχθεί η κλήρωση των ομίλων του Champions League και τα βραβεία της σεζόν 2019-20 στη Νιόν της Ελβετίας κεκλεισμένων των θυρών, αλλά παρόντων των βραβευμένων.

Την επομένη (02/10, 13:00GR) θα διεξαχθεί η κλήρωση για τους ομίλους του Europa League και θα απονεμηθεί το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της περασμένης περιόδου.

Tags:
κορονοϊός, Νιόν, Αθήνα, βράβευση, κλήρωση Champions League, UEFA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK