10:40 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016 ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Την υποψηφιότητα για την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) ανακοίνωσε ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο 40χρονος παλαίμαχος πρωταθλητής στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, παγκόσμιος πρωταθλητής και αργυρός Ολυμπιονίκης, εκμεταλλεύεται τον νέο αθλητικό νόμο που επιτρέπει σε κατόχους μεταλλίων σε Ολυμπιακούς να θέτουν υποψηφιότητα για τη διοίκηση σωματείων, ενώσεων ή ομοσπονδιών.

Ο Γιαννιώτης στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ξεκινάει ένα δεύτερο ταξίδι με την υποψηφιότητα της προεδρίας «ελπίζοντας ότι θα είναι το ίδιο μεγάλο και το ίδιο συναρπαστικό με αυτό που βίωσα ως αθλητής», όπως αναφέρει.

Ο πρώην κολυμβητής αναμένεται στο επόμενο διάστημα ν' ανακοινώσει τα μέλη του συνδυασμού του αλλά και το πρόγραμμά του για τα αθλήματα της ΚΟΕ.

View this post on Instagram

Πριν από τρεις δεκαετίες ξεκίνησα ένα ταξίδι, με αφετηρία το νησί μου την Κέρκυρα και με σημαντικούς ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Πειραιά και 5 Ολυμπιακές πόλεις. Ο πρώτος κύκλος του ταξιδιού μου αυτού ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο, το 2016, με ένα ολυμπιακό μετάλλιο, έτσι όπως ονειρεύεται κάθε αθλητής. Σήμερα ξεκινάω ένα δεύτερο ταξίδι, διεκδικώντας την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ελπίζοντας ότι θα είναι το ίδιο μεγάλο και το ίδιο συναρπαστικό με αυτό που βίωσα ως αθλητής. Συχνά λέω ότι όλοι οι αθλητές που δημιουργήσαμε με τα χρόνια μια δεύτερη οικογένεια, αυτή του αθλήματός μας, έχουμε μια υποχρέωση απέναντι της. Έχω ζήσει και ζω την πραγματικότητα του αθλητισμού στην Ελλάδα, με τις δυνατές στιγμές χαράς και τις απογοητεύσεις, με τα προβλήματα αλλά και τη δημιουργία. Τη δύναμη που ένιωθα ως αθλητής για να ξεπεράσω τις δυσκολίες και τα εμπόδια, τη νιώθω και σήμερα για να βρίσκομαι παρών στη νέα πραγματικότητα του Υγρού Στίβου. Η αφοσίωσή μου στην αθλητική μου οικογένεια και η γνώση μου θα συνδυαστεί με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το σύνολο του Υγρού Στίβου καθώς και με την τεχνογνωσία της ομάδας που δημιουργούμε για να διεκδικήσουμε την ενεργή συμμετοχή μας στην επόμενη ημέρα της κολύμβησης,της υδατοσφαίρισης,της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, της τεχνικής και της καλλιτεχνικης κολύμβησης, των καταδύσεων. Το ταξίδι συνεχίζεται…….

A post shared by Spiros Gianniotis (@spiros10k) on

Tags:
εκλογές, πρόεδρος, υποψήφιος, κολύμβηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK