03:51 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ισραηλινό ΜΜΕ ισχυρίζεται πως η ελληνική ομάδα πλαστογράφησε την υπογραφή του παίκτη, ώστε να φαίνεται ότι έχει αποδεσμευτεί κοινή συναινέσει.

Μια πολύ περίεργη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας από την ισραηλινή ιστοσελίδα Sport1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής Ταλ Κάχιλα που τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στον Ατρόμητο, κατηγορεί την ελληνική ομάδα πως πλαστογράφησε την υπογραφή του ώστε να φαίνεται πως συμφώνησε κοινή συναινέσει να λύσει το συμβόλαιό του.

Το πλέον περίεργο είναι ο ισχυρισμός ότι κάποιος προσπάθησε να αποσπάσει τη υπογραφή του Ισραηλινού στόπερ σε έγγραφο το οποίο του παρουσίασε ως κλήση από την Τροχαία για παράνομο παρκάρισμα.

«Τα έγγραφα αποδέσμευσης του Κάχιλα πλαστογραφήθηκαν, αφού υπέγραψε κλήση για παρκάρισμα» τιτλοφορείται το ρεπορτάζ.

Είναι ελεύθερος ή όχι;

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που αναπαράγει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο παίκτης την 1η Αυγούστου 2020 ειδοποιήθηκε πως δεν υπολογίζεται, ενώ του οφείλονταν οι δυο τελευταίες δόσεις του συμβολαίου του, ύψους 20.000 ευρώ.

Γύρω στις 10 Αυγούστου ο πατέρας του παίκτη, Εχούντ Κάχιλα, συναντήθηκε σε καλό κλίμα με τους ανθρώπους του Ατρομήτου και ενημερώθηκε πως είναι σε επαφές με ελληνικές ομάδες για να τον παραχωρήσουν, ενώ σημειωτέον ο παίκτης προπονούνταν μόνος του.

Ο Έλληνας δικηγόρος του Κάχιλα και πρώην αξιωματούχος της ΕΠΟ, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, ενημέρωσε τον παίκτη ότι με βάση τα αρχεία της Ομοσπονδίας θεωρείται ελεύθερος καθώς έχει υπογράψει ο ίδιος την αποδέσμευσή του και άρα δεν δικαιούται περαιτέρω αποζημίωσης.

Για την ακρίβεια, η ΕΠΟ ενημέρωσε τον δικηγόρο πως υπάρχει λύση συμβολαίου υπογεγραμμένη από τον παίκτη στις 20 Αυγούστου. 

Η κλήση για παρκάρισμα

Οι Ισραηλινοί ισχυρίζονται πως πριν από τέσσερις μήνες ο Κάχιλα έλαβε κλήση για παράνομο παρκάρισμα και η Τροχαία του πήρε τις πινακίδες.

Ο τιμ μάνατζερ του Ατρομήτου ζήτησε από τον παίκτη να συμπληρώσει μια αίτηση και να υπογράψει κάποια έγγραφα για να πάρει πίσω τις πινακίδες, αφού πληρώσει το πρόστιμο.

Ο Κάχιλα συμπλήρωσε τα στοιχεία του, αλλά αρνήθηκε να βάλει υπογραφή επειδή ήταν στην ελληνική γλώσσα και δεν ήξερε τι έγραφε.

Το αξιοσημείωτο είναι όμως ότι το εν λόγω έγγραφο παρουσιάστηκε ως αποδεικτικό στοιχείο λύσης της συνεργασίας και είχε προστεθεί μία χειρόγραφη παράγραφος η οποία προέβλεπε την «άμεση και άνευ όρων αποδέσμευση του παίκτη από τον σύλλογο».

Τι λέει η πλευρά του παίκτη

Εκ μέρους του Κάχιλα λένε στον Ατρόμητο πως ο παίκτης στις 29 Αυγούστου ήταν παρών στα γραφεία της ΕΠΟ και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου.

Από την άλλη, ο ποδοσφαιριστής παρουσίασε ως αποδεικτικό στοιχείο τις υπηρεσίες εντοπισμού του κινητού τηλεφώνου του, που αποδεικνύουν το αντίθετο.

Επιπλέον, ο Κάχιλα λέει ότι την ίδια ημέρα επικοινώνησε με διευθυντικό στέλεχος της ΠΑΕ Ατρόμητος για να διαπραγματευτεί το ζήτημα της αποζημίωσής του.

Όπως και να ΄χει, ο Ισραηλινός φέρεται αποφασισμένος να βρει το δίκιο του, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την ελληνική ομάδα.

Tags:
ΕΠΟ, Τροχαία, συμβόλαιο, παρκάρισμα, κλήση, Ατρόμητος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK