18:35 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1670)
0 0 0
Βρείτε μας

Η F1 ανακοίνωσε δέκα κρούσματα κορονοϊού σε 1.822 τεστ που πραγματοποίησε, αλλά τόνισε πως δεν αφορούν κάποιους από τους 30.000 θεατές του Grand Prix Ρωσίας στην πίστα του Σότσι.

Περίπου 30.000 θεατές ήταν παρόντες στο ρωσικό Grand Prix που διεξήχθη στο Σότσι, αλλά η Formula 1 αναφέρει ότι δεν συνδέεται με θεατές. Είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνει η Formula 1 διψήφιο αριθμό κρουσμάτων, ωστόσο διευκρινίζεται ότι οι πρόσφατες περιπτώσεις σχετίζονται με το πρόσθετο προσωπικό στην πίστα του Σότσι.

«Η FIA και η Φόρμουλα 1 μπορούν σήμερα να επιβεβαιώσουν ότι μεταξύ Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου και Πέμπτης 1 Οκτωβρίου έχουν πραγματοποιηθεί 1.822 δοκιμές για Covid-19 σε οδηγούς, ομάδες και προσωπικό. Από αυτά, 10 άτομα ήταν θετικά. Εκείνοι που είχαν θετικά αποτελέσματα ήταν όλοι βοηθητικοί υπάλληλοι. Αυτές οι περιπτώσεις και αντιμετωπίστηκαν γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς να επηρεάσουν την εκδήλωση. Η παρουσία των θεατών δεν επηρέασε αυτήν την κατάσταση καθώς δεν επιτρέπεται στο κοινό να εισέλθει στο F1 bubble σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο μας» ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι ομάδες θα αγωνιστούν στο Grand Prix του Eifel στο Nurburgring το επόμενο Σαββατοκύριακο, με έως και 20.000 θαυμαστές να έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1670)
Tags:
τεστ, Grand Prix, COVID-19, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, Σότσι, Formula 1
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK