03:23 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Μάριος Γιαννακού έκανε το όνειρο της 22χρονης Ελευθερίας πραγματικότητα, αφού ανέβηκαν μαζί στην κορυφή του Ολύμπου. Η φοιτήτρια έχει κινητικά προβλήματα.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το όνειρο» έγραψε ο Μάριος Γιαννακού, ο οποίος κατέκτησε τον Όλυμπο έχοντας στην πλάτη του την 22χρονη φοιτήτρια με κινητικά προβλήματα.

«Με την Ελευθερία θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε την επόμενη εβδομάδα στην ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, κουβαλώντας την στην πλάτη με ένα ειδικά τροποποιημένο σακίδιο. Για μένα όλοι οι αγώνες του κόσμου , τα μετάλλια και οποίες διακρίσεις μέχρι τώρα είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτόν τον σκοπό. Προσωπικά νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ για κάτι τέτοιο και ευχαριστώ πολύ την Ελευθερία που δίνει την ευκαιρία να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να μου υπενθυμίσω αυτό που ξεχνάμε όλοι μας συχνά : ότι την ζωη πρέπει να την ζούμε χωρίς φόβο», είχε γράψει πριν μερικές μέρες ο Μάριος Γιαννακού.

Ο Μάριος και η Ελευθερία είχαν κάνει γνωστό από τα τέλη Σεπτεμβρίου ότι θα επιχειρήσουν να ανέβουν παρέα στην κορυφή του Ολύμπου. Σήμερα το όνειρο έγινε πραγματικότητα, αφού η 22χρονη φοιτήτρια με κινητικά προβλήματα ανέβηκε στην κορυφή του Ολύμπου.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK