10:06 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο Γερμανός μέσος μέσω Twitter ανακοίνωσε πως για όσο καιρό είναι στην ομάδα σκοπεύει να πληρώνει αυτός τον μισθό του απολυμένου Τζον Κιούι.

Η είδηση της απόλυσης του «Gunnersaurus» δημιούργησε μεγάλο αναβρασμό στις τάξεις των οπαδών της Άρσεναλ, καθώς έχασε τη δουλειά του ο Τζον Κιούι, ο άνθρωπος που τα τελευταία 27 χρόνια ήταν πίσω από τη στολή.

Ο «κανονιέρης δεινόσαυρος» απομακρύνθηκε πρόσφατα από τον σύλλογο λόγω των περικοπών που έφερε η πανδημία του κορονοϊού.

Την κατάσταση πήρε πάνω του ο Μεσούτ Οζίλ, που αυτή την περίοδο είναι παραγκωνισμένος από τον Μίκελ Αρτέτα.

Ο Γερμανός άσος προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά τον Κιούι προκειμένου να του δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει, με την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσει και ο ίδιος να είναι στην ομάδα.

«Ήμουν τόσο λυπημένος που ο Τζέρι ο γνωστός διάσημος και πιστός μασκότ μας @Gunnersaurus και αναπόσπαστο μέλος του συλλόγου μας, απολύθηκε έπειτα από 27 χρόνια.

Ως εκ τούτου, προσφέρω να αποζημιώσω την Άρσεναλ με τον πλήρη μισθό του μεγάλου πράσινου άντρα μας, αρκεί να είμαι παίκτης της Άρσεναλ... Έτσι ο Τζέρι μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του που αγαπά τόσο πολύ».

Σύμφωνα πάντως με την Άρσεναλ, η μασκότ δεν έφυγε και θα επιστρέψει όταν επιτραπεί ξανά η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει εάν ο Κιούι θα συνεχίσει σε αυτόν τον ρόλο.

Tags:
λεφτά, απόλυση, μασκότ, Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK