19:07 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Με επιστολή προς την ΚΕΔ η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ισχυρίζεται πως κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Χασάν με τον ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας λόγο για «δόλο».

Οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 90+1΄που δεν μέτρησε συνεχίζονται.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ απέστειλε επιστολή προς την ΚΕΔ υποστηρίζοντας πως το γκολ ακυρώθηκε αντικανονικά και παράνομα, ενώ τονίζουν πως «γίνεται προσπάθεια να ζημιωθεί δολίως η ομάδα μας από τον χειρισμό του VAR και να αλλοιωθεί εναντίον μας το αποτέλεσμα».

Επίσης, αιτήθηκαν από την ΚΕΔ να δοθεί στη δημοσιότητα το σύνολο των συνομιλιών των διαιτητών του αγώνα με τους διαιτητές VAR καθώς και την εικόνα από το VAR Room.

Ο Ολυμπιακός αναφέρει πως καθιστά υπεύθυνη την ΚΕΔ για τα όσα έγιναν, αναφέροντας πως παραπλανούν τον κόσμο αναφορικά με το VAR, θέλοντας να πείσουν ότι πρόκειται για «προηγμένο σύστημα αυτόματης υπόδειξης των παικτών που βρίσκονται σε θέση offside», ενώ στην πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα ανθρώπινων χειρισμών.

Στη συνέχεια αναφέρουν τέσσερα σημεία τα οποία ισχυρίζονται ότι οι διαιτητές VAR μπορούν να παρέμβουν και να αλλοιώσουν μια φάση.

Στον Ολυμπιακό λένε πως η γραμμή του VAR «είναι ευθέως αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω επιλογών και αποφάσεων των διαιτητών VAR» και μπορεί άνετα να αλλοιωθεί η εικόνα.

Παράλληλα, κατηγορεί τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργ ότι κάλυψε «δολίως» την ΚΕΔ, την οποία καλεί να δημοσιοποιήσει τις συνομιλίες των διαιτητών VAR και τι έγινε στο VAR room.

«Είναι σαφές ότι για ακόμη μία φορά γίνεται προσπάθεια να ζημιωθεί δολίως η ομάδα μας από τον χειρισμό του VAR και να αλλοιωθεί εναντίον μας το αποτέλεσμα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζει πως θα κυνηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια και καλεί ξανά την ΚΕΔ να δώσει στη δημοσιότητα το σύνολο των συνομιλιών των διαιτητών του αγώνα με τους διαιτητές VAR καθώς και την εικόνα από το VAR Room κατά τον ίδιο χρόνο.

Tags:
διαμαρτυρία, επιστολή, Ολυμπιακός, VAR, ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK