09:25 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο σκληρός πυρήνας της Χρυσής Αυγής, με πρώτο τον Νίκο Μιχαλολιάκο, κρίθηκε ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ο Εμμανουήλ Καραλής μετά την απόφαση πόσταρε στα προσωπικά του social media για τη σημερινή ημέρα αναφερόμενος σε νίκες.

Ο σκληρός πυρήνας της Χρυσής Αυγής, με πρώτο τον Νίκο Μιχαλολιάκο, κρίθηκε ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει προς το παρόν τι θα γίνει με τις ποινές που θα επιβληθούν στα μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής που κρίθηκαν ένοχα, καθώς η διαδικασία συνεχίζεται.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μετά την απόφαση πόσταρε στα προσωπικά του social media για τη σημερινή ημέρα και αναφέρθηκε σε νίκες.

«Σήμερα νίκησε ο Παύλος, σήμερα νίκησε η κ. Μάγδα, σήμερα νίκησε η δημοκρατία, σήμερα νίκησε η δικαιοσύνη, σήμερα νικήσαμε όλοι εμείς» έγραψε.

Πάντως, ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, πόσταρε στα social media και έγραψε για μέρα της υποκρισίας.

 

Tags:
εγκληματική οργάνωση, Παύλος Φύσσας, Μάγδα Φύσσα, νεοναζισμός, ναζισμός, φασισμός, απόφαση, Δίκη της Χρυσής Αυγής, δικαστική απόφαση, δικαστής, δικαστήριο, δίκη, Χρυσή Αυγή, στίβος, Εμμανουήλ Καραλής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK