11:31 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών δεν θα διεξαχθεί εξαιτίας του κορονοϊού, όμως θα γίνει κανονικά ο «εικονικός» αγώνας, με τους συμμετέχοντες να παίρνουν τα αναμνηστικά τους.

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα πως παρά τις προσπάθειες που καταβλήθησαν δεν θα διεξαχθεί φέτος ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών εξαιτίας της πανδημίας.

Η Ελληνίδα νικήτρια του Μαραθωνίου, Ελευθερία Πετρουλάκη
© Φωτογραφία : Intime sports/Tzamaros Panagiotis

Όσοι όμως θέλουν, μπορούν να πάρουν μέρος σε κάτι διαφορετικό, μία νέα συνήθεια των δρομέων στην εποχή του κορονοϊού, σε μια ειδική, virtual έκδοση του Μαραθωνίου.

Ο αγώνας «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός - 2020 Virtual Έκδοση» ή αλλιώς «Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020» θα πραγματοποιηθεί 8 έως 22 Νοεμβρίου 2020.

Όσες και όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των αποστάσεων του Μαραθωνίου Δρόμου, των 10 χλμ. ή των 5 χλμ. και να τρέξουν σε όποια διαδρομή τους εξυπηρετεί οποιαδήποτε μέρα από τις 8 έως τις 22 Νοεμβρίου τους εξυπηρετεί.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν την απόσταση που θα δηλώσουν μια ή και περισσότερες φορές, βελτιώνοντας κάθε φορά τον χρόνο τους και ανεβαίνοντας στην κατάταξη των αποτελεσμάτων του αγώνα.

Όποιος εγγραφεί θα λάβει αναμνηστικό μετάλλιο, το επίσημο adidas dry fit running t-shirt της διοργάνωσης και το Δίπλωμα Συμμετοχής στον αγώνα.

Τον προσωποποιημένο αριθμό συμμετοχής στον αγώνα θα τον λάβει ο κάθε δρομέας αμέσως μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής του ηλεκτρονικά στο email του.

Σημειώνεται ότι το κόστος της συνδρομής συμμετοχής στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 περιλαμβάνει την αποστολή με courier του σχετικού πακέτου συμμετοχής στον αγώνα (αναμνηστικό μετάλλιο, adidas dry fit running t-shirt, Δίπλωμα Συμμετοχής) και ανέρχεται στα 22,00 € για τους κατοίκους Ελλάδας και στα 32,00 € για τους κατοίκους άλλων χωρών (* η διαφορά αυτή είναι αποτέλεσμα του διαφορετικού κόστους για την αποστολή στο εξωτερικό του πακέτου συμμετοχής μετά τον αγώνα).

Tags:
μαραθώνιος, συμμετοχές, Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK