13:11 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα τροχαία με ποδηλάτες είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα στην Κολομβία. Αυτή τη φορά, ένα ατυχές γεγονός λόγω της απερισκεψίας ενός οδηγού σκότωσε έναν άνδρα.

Το περιστατικό συνέβη στον δήμο Chia, Cundinamarca, στην Κολομβία και υπεύθυνος είναι ένας οδηγός φορτηγού. Στο βίντεο φαίνεται ένας ποδηλάτης να κυκλοφορεί σε γέφυρα οχημάτων χωρίς να γνωρίζει τι έρχεται πίσω του.

Ένα φορτηγό, με οδηγό που δεν παρατηρεί την παρουσία του ποδηλάτου, επιτίθεται στον άτυχο άνδρα και τον ρίχνει από τη γέφυρα. Να σημειωθεί πως η πτώση έγινε από μεγάλο ύψος.

Ο οδηγός του μηχανοκίνητου οχήματος δεν σταματά καν, αλλά τρέχει μακριά και αλλάζει αμέσως λωρίδες για να αποκλίνει από τη διαδρομή που είχε. Τελικά ο ποδηλάτης έχασε τη ζωή του.

Το βίντεο είδε και ο Έγκαν Μπερνάλ, νικητής του Tour de France του 2019, ο οποίος αντέδρασε στα κοινωνικά του δίκτυα με μεγάλη αγανάκτηση:  «Και έτσι εύκολα τελειώνουν τη ζωή ενός ατόμου. Τι θλίψη και αδυναμία νιώθω όταν το βλέπω αυτό. Αυτό συνέβη στην Chia, πολύ κοντά στο σημείο όπου ζω. Ελπίζω να υπάρχει δικαιοσύνη! Η σκέψη μου είναι με την οικογένειά του».

Tags:
Tour de France, φορτηγό, ποδηλασία, ποδηλάτης, τροχαίο δυστύχημα, τροχαίο ατύχημα, τροχαίο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK