14:17 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (879)
0 0 0
Βρείτε μας

H ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, αφού παρέδωσε υγειονομικό υλικό στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο αρχηγός της ομάδας των Αρκάδων, Ματίας Ιγκλέσιας, συνοδευόμενος από τον Ιατρό του συλλόγου, Παναγιώτη Μπουντούρη παρέδωσαν υγειονομικό υλικό στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, προσέφεραν στη διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης μάσκες της ομάδας για να καλυφθούν ανάγκες, σε μια εποχή που η πανδημία της COVID-19 αναγκάζει την ανθρωπότητα να λαμβάνει αυστηρά μέτρα προστασίας.

Τους εκπροσώπους του Αστέρα Τρίπολης υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κ. Αναστάσιος Τζανής και ο κ. Λεωνίδας Λαμπρόπουλος, Γενικός Χειρουργός Επιμελητής Α' και ο κ. Νίκος Μητρόπουλος, Προϊστάμενος της χειρουργικής κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και ελπίζω σύντομα η ανθρωπότητα να ξεπεράσει αυτή την πανδημία, που δυστυχώς αφήνει πίσω της ανθρώπινες απώλειες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω του ιατρούς του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για όσα πρόσφατα έκαναν για εμένα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει αποδείξει το κοινωνικό ενδιαφέρον του και θα συνεχίσει να το κάνει, συνεισφέροντας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ελπίζω ότι σύντομα αυτές οι μάσκες δεν θα είναι πια χρήσιμες και το ανθρώπινο χαμόγελο θα φωτίσει και πάλι την κοινωνία μας» είπε ο Ματίας Ιγκλέσιας.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (879)
Tags:
Super League 1, Super League, ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, μάσκες, μάσκα, κορονοϊός, Αστέρας Τρίπολης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK