10:59 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η διοργανώτρια αρχή στη σημερινή σύσκεψη της ΓΓΑ κατέθεσε πλήρη φάκελο για την επιστροφή των φιλάθλων, με τις εκτιμήσεις να είναι αισιόδοξες.

Στη σημερινή σύσκεψη που έγινε στη ΓΓΑ μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, τέθηκε επί τάπητος το αίτημα της Super League για τη μερική επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού αλλά και εκπρόσωποι των εταιριών διάθεσης εισιτηρίων, TicketMaster και Viva.

Ο φάκελος που κατέθεσε η Super League για τη μερική επιστροφή των θεατών στις εξέδρες περιλαμβάνει αναλυτικές και λεπτομερείς προβλέψεις αυστηρής εφαρμογής υγειονομικών πρωτοκόλλων. Μεταξύ άλλων, προβλέπεται ηλεκτρονική παραγγελία του εισιτηρίου μεσοβδόμαδα, ασφαλής προσέλευση, είσοδος, παραμονή και αποχώρηση από τα γήπεδα μετά από τη λήξη του αγώνα, καθώς και αυστηρές κυρώσεις σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης με τους κανόνες παρουσίας στα γήπεδα.

Το σχέδιο θα τεθεί υπόψη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, από την οποία θα ζητηθεί να αποφανθεί σχετικά.

Στις δηλώσεις του ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λόγο για μια «ολοκληρωμένη πρόταση» από πλευράς Super League που θα είναι οδηγός για να υπάρξουν πάλι οργανωμένα και πειθαρχημένα φίλαθλοι στις κερκίδες.

«Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση διότι γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά από τους διοργανωτές του πρωταθλήματος, υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε όλοι μαζί, εφόσον ενώσουμε δυνάμεις» τόνισε ο κ. Αυγενάκης ευχαριστώντας τον κ. Χαρδαλιά για τη συνεργασία και ευχόμενος ότι σύντομα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι είναι βούληση όλων των εμπλεκομένων να γυρίσουν στα γήπεδα οι θεατές και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σύντομα θα υπάρχουν ευχάριστα νέα.

Tags:
Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Αυγενάκης, Νίκος Χαρδαλιάς, κορονοϊός, επιστροφή, φίλαθλοι, Super League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK